preskoči na sadržaj
DOBRO DOŠLI

Dragi roditelji,

komunikacija sa školom ( razrednicom/razrednikom, stručnim suradnicama, predmetnim nastavnicima ) je preduvjet uspješne suradnje i preventivna aktivnost kojoj je cilj uspješnost i zadovoljstvo vaše djece, naših učenika. Kako bi naša komunikacija bila uspješna važno je znati sljedeće činjenice:

  • na vrijeme obavještavajte razrednicu/razrednika o važnim činjenicama vezanim uz fizičko i psihičko zdravlje vašeg djeteta koje mogu utjecati na njegov uspjeh u školi. Ne čekajte da se dogodi neuspjeh, jer ga je pravovremenom razmjenom informacija moguće spriječiti.
  • obavještavajte razrednicu/razrednika o spriječenosti djeteta da dođe na nastavu. Obavijesti možete poslati razredniku na e-mail ili na broj telefona 48 48 543/k.br.109  jer:

enlightenedvi ste odgovorni za učenikovo redovno pohađanje nastave. U skladu s tom odgovornosti dužni ste obavijestiti školu o razlogu izostanka učenika najkasnije drugi dan nakon izostanka s nastave, te ste izostanak dužni opravdati osobno ili pisanim putem po povratku djeteta na nastavu. Ispričnicu ste dužni potpisati bez obzira radi li se o liječničkoj ispričnici ili koristite pravo osobnog opravdavanja izostanka.
enlightenedvi možete opravdati osobno ili pisanim putem do tri dana izostanka, ali to ne mogu biti uzastopni dani ( npr. 1.,2. i 3. ožujka ).

enlightenedMorate znati da se neopravdanim izostankom smatra svaki izostanak s nastave za koji razredniku nije dostavljena ispričnica koju je potpisao roditelj i dostavio ili poslao po djetetu nakon bolovanja. Zbog neopravdanih izostanaka dužni smo izricati pedagoške mjere.

sadMjera opomene se izriče zbog šest ( 6 ) do dvanaest ( 12 ) sati neopravdanih izostanaka.

sadMjera ukora se izriče zbog trinaest ( 13 ) do osamnaest ( 18 ) sati neopravdanih izostanaka.

sadMjera opomene pred isključenje se izriče zbog devetnaest ( 19 ) do dvadeset četiri ( 24 ) sata neopravdanih izostanaka.

cryingMjera isključenja se izriče za dvadeset pet ( 25 ) i više sati neopravdanih izostanaka s nastave.

cryingTakođer morate znati da se mjera opomene pred isključenje prenosi u sljedeću godinu školovanja, a isključenje je trajna mjera nakon koje učenik više ne može redovno pohađati nastavu.

enlightenedU slučaju potrebe imate pravo pisanim putem unaprijed zatražiti dopuštenje za izostanak djeteta s nastave i to:

→u hitnim slučajevima usmeno od nastavnika za izostanak s njegovog sata
→pismeno od razrednika za izostanak do tri ( 3 ) radna dana
→pismeno od ravnateljice za izostanak do sedam ( 7 ) radnih dana
→pismeno od nastavničkog vijeća za izostanak do petnaest ( 15 ) radnih dana

 

smileyDragi roditelji, vaš redovni kontakt sa školom, razmjena važnih informacija, povjerenje i suradnja je u interesu zdravog i uspješnog odrastanja vaše djece.

 

Redovni kontakt sa razrednikom i svim predmetnim nastavnicima omogućen vam je u terminima informacija. Vrijeme informacija objavljujemo u privitku.

Ravnateljica škole i stručne suradnice u pravilu rade prema dolje prikazanom rasporedu. Molimo da radi dogovora za dolazak na razgovor koristite naše kontakte ( e-mail ili telefon ).

Radno vrijeme ravnateljice:

- prije podne: utorak, četvrtak, petak

- poslije podne: ponedjeljak i srijeda

Radno vrijeme stručnih suradnica:

PEDAGOGINJA:

- prije podne: ponedjeljak  i petak

- poslije podne: utorak, srijeda, četvrtak

PSIHOLOGINJA:

- prije podne: utorak, srijeda, četvrtak

- poslije podne: ponedjeljak i petak

Pedagoginja: Maja Kralj Stančec,prof.

 

  eticki kodeks rodidtelji.doc

Oglasna ploča

Raspored

    


Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događajiKorisni linkovi
E-learning alati
 • Tečajevi


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju