preskoči na sadržaj
vijesti

Obavijest o izboru turističkih agencija za organiziranje SVIH jednodnevnih i dvodnevnih izvanučioničkih nastava za šk. god. 2018./2019.

Na roditeljskom sastanku održanom 05. studenoga za sve 1. razrede, a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne školske ekskurzije u Opatiju-Trsat, izabrana je turistička agencija 'Taubek Tours'.

Na roditeljskom sastanku održanom 05. studenoga za sve 1. razrede, a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne školske ekskurzije u Slavoniju, izabrana je turistička agencija 'Taubek Tours'.

 

Na roditeljskom sastanku održanom 05. studenoga za sve 2. razrede, a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne školske ekskurzije u Šibenik, izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanja'.

Na roditeljskom sastanku održanom 05. studenoga za sve 2. razrede, a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne školske ekskurzije u Pulu/Rovinj, izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanja'.

Na roditeljskom sastanku održanom 05. studenoga za sve 2. razrede, a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne školske ekskurzije u Budimpeštu, izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanja'.

 

Na roditeljskom sastanku održanom 05. studenoga za sve 3. razrede, a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne školske ekskurzije u Zadar/Nin, izabrana je turistička agencija 'Taubek Tours'.

Na roditeljskom sastanku održanom 05. studenoga za sve 3. razrede, a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne školske ekskurzije Venecija/Verona, izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanja'.

 

Na roditeljskom sastanku održanom 05. studenoga za sve 4. razrede, a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne školske ekskurzije u Ljubljanu, izabrana je turistička agencija 'Taubek Tours'.

Na roditeljskom sastanku održanom 05. studenoga za sve 4. razrede, a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne školske ekskurzije u Beč, izabrana je turistička agencija 'Taubek Tours'.

 

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 6. 11. 2018. 15:04

Obavijest o izboru najpovoljnijih ponuda za organiziranje SVIH jednodnevnih i dvodnevnih izvanučioničkih nastava za šk. god. 2018./2019.

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 30.10.2018., u 19:15 sati, donesena je odluka o izboru najpovoljnijih ponuda za organiziranje SVIH jednodnevnih i dvodnevnih izvanučioničkih nastava za cijelu školsku godinu 2018./2019.:

 

Slijedom donesene odluke za realizaciju jednodnevne izvanučioničke nastave (Trsat-Opatija) za prve razrede, izabrane turističke agencije 'Taubek Tours', 'Presečki Grupa d.o.o.' i 'Prolingua Travel' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se za sve prve razrede održati 05. studenog (ponedjeljak), u 19:00 sati, u prostorijama Škole.

Slijedom donesene odluke za realizaciju dvodnevne izvanučioničke nastave u Slavoniju za prve razrede, izabrane turističke agencije 'Taubek Tours', 'Spektar putovanja', 'Presečki Grupa d.o.o.' i 'Prolingua Travelpozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se za sve prve razrede održati 05. studenog (ponedjeljak), u 19:00 sati, u prostorijama Škole.

Slijedom donesene odluke za realizaciju jednodnevnih izvanučioničkih nastava (Krka/Šibenik i Pula/Rovinjza druge razrede, izabrane turističke agencije 'Taubek Tours', 'Presečki Grupa d.o.o.' i 'Spektar putovanja' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se za sve druge razrede održati 05. studenog (ponedjeljak), u 20:00 sati, u prostorijama Škole.

Slijedom donesene odluke za realizaciju dvodnevne izvanučioničke nastave u Budimpeštu za druge razrede, izabrane turističke agencije 'Taubek Tours' i 'Spektar putovanjapozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se za sve druge razrede održati 05. studenog (ponedjeljak), u 20:00 sati, u prostorijama Škole.

Slijedom donesene odluke za realizaciju jednodnevne izvanučioničke nastave (Nin/Zadar) za treće razrede, izabrane turističke agencije 'Taubek Tours' i 'Presečki Grupa d.o.o.' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se za sve treće razrede održati 05. studenog (ponedjeljak), u 19:00 sati, u prostorijama Škole.

Slijedom donesene odluke za realizaciju dvodnevne izvanučioničke nastave (Venecija/Verona) za treće razrede, izabrane turističke agencije 'Spektar putovanja' i 'Taubek Tours' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se za sve treće razrede održati 05. studenog (ponedjeljak), u 19:00 sati, u prostorijama Škole.

Slijedom donesene odluke za realizaciju jednodnevne izvanučioničke nastave (Ljubljanaza četvrte razrede, izabrane turističke agencije 'Taubek Tours', 'Presečki Grupa d.o.o.' i 'Spektar putovanja' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se za sve četvrte razrede održati 05. studenog (ponedjeljak), u 20:00 sati, u prostorijama Škole.

Slijedom donesene odluke za realizaciju dvodnevne izvanučioničke nastave (Bečza četvrte razrede, izabrana turistička agencija 'Taubek Tours' pozvana je na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se za sve četvrte razrede održati 05. studenog (ponedjeljak), u 20:00 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 31. 10. 2018. 08:14

Poziv za organizaciju jednodnevne i dvodnevne izvanučioničke nastave ZA CIJELU ŠKOLSKU GODINU Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za organizaciju svih jednodnevnih i dvodnevnih izvanučioničkih nastava za tekuću školsku godinu održati u utorak, 30.10.2018. s početkom u 19,15 sati, u prostorijama Škole.

Nadalje, izabrane turističke agencije bit će pozvane na predstavljanje ponuda na roditeljskim sastancima koji će se, za sve prve i treće razrede održati 05. studenog 2018. u 19:00 sati, a za sve druge i četvrte razrede istog dana, 05. studenog, u 20:00 sati, također u prostorijama Škole.

U privitku su priloženi javni pozivi za cjelokupnu jednodnevnu i dvodnevnu izvanučioničku nastavu za šk. god. 2018./2019.

u slučaju nejasnoća ili potrebe daljnjih uputa, slobodno kontaktirajte tajnika Škole na: 01/4847 930.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 12. 10. 2018. 14:41

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje ekskurzije u Gardaland (Javni poziv br. 6/2018.)

Na roditeljskom sastanku održanom 24. travnja za sve 1. razrede, a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne školske ekskurzije u Gardaland, početkom lipnja 2018. godine, izabrana je turistička agencija 'Presečki tours'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 25. 4. 2018. 18:11

Obavijest o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne školske ekskurzije u Gardaland (Javni poziv br. 6/2018.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 16.04.2018., u 19:00 sati, donesena je odluka o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne školske ekskurzije u Gardaland, početkom lipnja 2018. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Alga travel agency', 'Presečki tours' i 'Punim jedrima' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se za sve prve razrede održati 24. travnja (utorak), u 19:00 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 18. 4. 2018. 14:00

Javni poziv (br. 6/2018.) za jednodnevnu školsku ekskurziju u Gardaland Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da je rok za dostavu ponuda za jednodnevni školski izlet u Gardaland za prve razrede 09. travnja 2018. godine, a javno otvaranje ponuda održat će se 16. travnja (ponedjeljak) 2018. godine u 19:00 sati, u prostorijama Škole.

U privitku je priložen javni poziv.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 29. 3. 2018. 13:12

OBAVIJEST O PONIŠTENJU JAVNOG POZIVA BR. 6/2018.

 

Javni poziv za organizaciju dvodnevne izvanučioničke nastave u Sarajevo u drugoj polovici travnja 2018. godine (broj poziva 6/2018.) poništava se zbog odustanka od realizacije zbog organizacijskog-tehničkih razloga.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 19. 3. 2018. 09:51

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje terenske nastave u Ljubljani (Javni poziv br. 2/2018.)

Na roditeljskim sastancima održanim 27. veljače za 4. razrede (4.A, 4.B, 4.C, 4.D, 4.E i 4.F), a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave u Ljubljani, krajem ožujka 2018. godine, izabrana je turistička agencija 'Punim jedrima'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 2. 3. 2018. 13:28

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje terenske nastave Verona-Padova-Venecija (Javni poziv br. 1/2018.)

Sukladno čl. 12 i čl. 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (NN 67/2014 i NN 81/2015), na roditeljskim sastancima održanim 22. veljače (za razrede 3.A, 3.B, 3.D, 3.E, 3.F i 3.G) te 27. veljače (za razred 3.C), a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave Verona-Padova-Venecija, krajem travnja i u prvoj polovici svibnja 2018. godine, izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanja'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 1. 3. 2018. 14:37

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje maturalnog putovanja u Češku (Javni poziv br. 5/2018.)

Na roditeljskom sastanku održanom 27. veljače za razred 3.C, a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Češku u kolovozu 2018., izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanja'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 1. 3. 2018. 14:34

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje terenske nastave u Budimpešti (Javni poziv br. 3/2018.)

Na roditeljskim sastancima održanim 22. veljače (za razrede 2.A, 2.D 2.F) te 23. veljače (2.C i 2.E) te 26. veljače (2.B i 2.G), a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave u Budimpešti u svibnju 2018., izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanja'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 28. 2. 2018. 19:12

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje terenske nastave Pula-Rovinj (Javni poziv br. 4/2018.)

Na roditeljskim sastancima održanim 22. veljače (za razrede 2.A, 2.D 2.F) te 23. veljače (2.C i 2.E) te 26. veljače (2.B i 2.G), a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave Pula-Rovinj u travnju 2018., izabrana je turistička agencija 'Punim jedrima'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 28. 2. 2018. 19:10

Obavijest o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave Verona-Padova-Venecija (Javni poziv br. 1/2018.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 19.02.2018., u 19:15 sati, donesena je odluka o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave Verona-Padova-Venecija, krajem travnja i u prvoj polovici svibnja 2018. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Alga Travel', 'Spektar putovanja' i 'Punim jedrima' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se, za 3.C razred održati 27. veljače (utorak), u 18:30 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 26. 2. 2018. 12:51

Obavijest o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Češku (Javni poziv br. 5/2018.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 23.02.2018., u 19:00 sati, donesena je odluka o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Češku, u drugoj polovici kolovoza 2018. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Presečki grupa d.o.o.', 'Punim jedrima j.d.o.o.' i 'Spektar putovanja d.o.o.' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se, za 3.C razred održati 27. veljače (utorak), u 18:30 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 26. 2. 2018. 12:44

Obavijest o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave u Ljubljani (Javni poziv br. 2/2018.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 19.02.2018., u 19:15 sati, donesena je odluka o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave u Ljubljani, u drugoj polovici ožujka 2018. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Obord d.o.o.', 'Eklata d.o.o.' i 'Punim jedrima' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskim sastancima koji će se, za 4. razrede (4.A, 4.B, 4.C, 4.D, 4.E i 4.F) održati 27. veljače (utorak), u 19:10 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 20. 2. 2018. 15:13

Obavijest o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave Verona-Padova-Venecija (Javni poziv br. 1/2018.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 19.02.2018., u 19:15 sati, donesena je odluka o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave Verona-Padova-Venecija, krajem travnja i u prvoj polovici svibnja 2018. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Alga Travel', 'Spektar putovanja' i 'Punim jedrima' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskim sastancima koji će se, za šest 3. razreda (SVI OSIM 3.C) održati 22. veljače (četvrtak), u 19:15 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 20. 2. 2018. 14:59

Poziv za organizaciju dvodnevne izvanučioničke nastave u Sarajevo (Javni poziv br. 6/2018.) Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za organizaciju dvodnevne izvanučioničke nastave u Sarajevo održati u srijedu, 07.03.2018. s početkom u 18,00 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 20. 2. 2018. 10:00

Obavijest o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave u Budimpešti (Javni poziv br. 3/2018.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 19.02.2018., u 19:15 sati, donesena je odluka o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave u Budimpešti, u prvoj polovici svibnja 2018. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Spektar putovanja' i 'Marbis Tours' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskim sastancima koji će se, za razrede 2.A, 2.D 2.F održati 22. veljače (četvrtak), u 19:00 sati, za razrede 2.C i 2.E 23. veljače (petak), u 19:10 sati, a za razrede 2.B i 2.G 26. veljače (ponedjeljak) u 19:15 sati, sve u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 20. 2. 2018. 08:18

Obavijest o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave Pula-Rovinj (Javni poziv br. 4/2018.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 19.02.2018., u 19:15 sati, donesena je odluka o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave Pula Rovinj, u prvoj polovici travnja 2018. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Eklata', 'Spektar putovanja' i 'Punim jedrima' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskim sastancima koji će se, za razrede 2.A, 2.D 2.F održati 22. veljača (četvrtak), u 19:00 sati, za razrede 2.C i 2.E 23. veljače (petak), u 19:10 sati, a za razrede 2.B i 2.G 26. veljače (ponedjeljak) u 19:15 sati, sve u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 20. 2. 2018. 08:08

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalno putovanje u Češku (Javni poziv br. 5/2018.) Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalnog putovanja u Češkoj održati u petak, 23.02.2018. s početkom u 19,00 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 7. 2. 2018. 17:47

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje terenske nastave u Slavoniji

Na roditeljskim sastancima održanim 30. siječnja (za razrede 1.a, 1.b., 1.c, 1.d i 1.g) te 05. veljače (1.e i 1.f), a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave u Slavoniji u svibnju 2018., izabrana je turistička agencija 'Alga Travel'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 7. 2. 2018. 17:42

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje terenske nastave Opatija-Trsat

Na roditeljskim sastancima održanim 30. siječnja (za razrede 1.a, 1.b., 1.c, 1.d i 1.g) te 05. veljače (1.e i 1.f), a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave Opatija-Trsat u travnju 2018., izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanja'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 7. 2. 2018. 17:37

Javni poziv (br. 4/2018.) za jednodnevnu terensku nastavu Pula-Rovinj Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da je rok za dostavu ponuda za jednodnevnu izvanučioničku nastavu Pula-Rovinj za druge razrede 08veljače 2018. godine, a javno otvaranje ponuda održat će se 19. veljače (ponedjeljak) 2018. godine u 19:15 sati, u prostorijama Škole.

U privitku je priložen javni poziv.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 29. 1. 2018. 18:45

Javni poziv (br. 3/2018.) za višednevnu izvanučioničku nastavu u Budimpeštu Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da je rok za dostavu ponuda za višednevnu izvanučioničku nastavu u Budimpeštu za druge razrede 08veljače 2018. godine, a javno otvaranje ponuda održat će se 19. veljače (ponedjeljak) 2018. godine u 19:15 sati, u prostorijama Škole.

U privitku je priložen javni poziv.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 29. 1. 2018. 18:17

Javni poziv (br. 2/2018.) za višednevnu izvanučioničku nastavu u Ljubljanu Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da je rok za dostavu ponuda za višednevnu izvanučioničku nastavu u Ljubljanu za četvrte razrede 08veljače 2018. godine, a javno otvaranje ponuda održat će se 19. veljače (ponedjeljak) 2018. godine u 19:15 sati, u prostorijama Škole.

U privitku je priložen javni poziv.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 29. 1. 2018. 18:15

Javni poziv (br. 1/2018.) za višednevnu izvanučioničku nastavu Verona-Padova-Venecija Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da je rok za dostavu ponuda za višednevnu izvanučioničku nastavu Verona-Padova-Venecija za treće razrede 08. veljače 2018. godine, a javno otvaranje ponuda održat će se 19. veljače (ponedjeljak) 2018. godine u 19:15 sati, u prostorijama Škole.

U privitku je priložen javni poziv.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 29. 1. 2018. 18:10

Obavijest o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave u Slavoniju (Javni poziv br. 10/2017.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 22.01.2018., u 19:10 sati, donesena je odluka o izboru četiri najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne terenske nastave u Slavoniju, u svibnju 2018. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Alga Travel', 'Spektar putovanja', 'Marbistours i 'Le Monde d.o.o.' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se, za razrede 1.A, 1.B, 1.C, 1.D i 1.G održati 30. siječnja (utorak), u 19:15 sati, a za razrede 1.E i 1.F 05. veljače (ponedjeljak), u 19:00 sati, sve u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 26. 1. 2018. 14:58

Obavijest o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave u Opatiju-Trsat

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 22.01.2018., u 19:10 sati, donesena je odluka o izboru najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave u Opatiju-Trsat, u sredini travnja 2018. godine.

Slijedom donesene odluke, a budući da je pristigla samo jedna ponuda (turističke agencije 'Spektar putovanja'), navedena agencija pozvana je na predstavljanje svoje ponude na roditeljskom sastanku koji će se, za razrede 1.A, 1.B, 1.C, 1.D i 1.G održati 30. siječnja (utorak), u 19:15 sati, a za razrede 1.E i 1.F 05. veljače (ponedjeljak), u 19:00 sati, sve u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 26. 1. 2018. 14:43

Ponovljeni poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalno putovanje na Hvar (Javni poziv br. 8/2017.) Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalnog putovanja na Hvar održati u ponedjeljak, 18.12.2017. s početkom u 14,00 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 7. 12. 2017. 14:35

Javni poziv (br. 10/2017.) za višednevnu izvanučioničku nastavu u Slavoniju Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da je rok za dostavu ponuda za višednevnu izvanučioničku nastavu u Slavoniju za prve razrede 22. prosinca 2017. godine, a javno otvaranje ponuda održat će se u 22. siječnja (ponedjeljak) 2018. godine u 19:10 sati, u prostorijama Škole.

U privitku je priložen javni poziv.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 5. 12. 2017. 14:26

Obavijest o javnom otvaranju ponuda (Opatija/Trsat) Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da je rok za dostavu ponuda za jednodnevnu izvanučioničku nastavu Opatija/Trsat za prve razrede 22. prosinca 2017. godine, a javno otvaranje ponuda održat će se u 22. siječnja (ponedjeljak) 2018. godine u 19:10 sati, u prostorijama Škole.

U privitku je priložen sadržaj poziva.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 5. 12. 2017. 14:19

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje maturalnog putovanja u Grčku (Javni poziv 7/2017.)

Na roditeljskom sastanku održanom 04.12.2017., a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Grčku (Javni poziv 7/2017.) u lipnju 2018., izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanja'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 5. 12. 2017. 11:18

Obavijest o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Grčku (Javni poziv 7/2017.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 01.12.2017., u 19:00 sati, donesena je odluka o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Grčku, u lipnju 2018. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Alga Travel', 'Spektar putovanja' i 'Speranza' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se održati 04. prosinca 2017., u 19:45 u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 4. 12. 2017. 13:29

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje maturalnog putovanja u Poljsku/Češku (Javni poziv 9/2017.)

Na roditeljskom sastanku održanom 30.11.2017., a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Poljsku/Češku (Javni poziv 9/2017.) u lipnju 2018., izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanja'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 1. 12. 2017. 11:40

Obavijest o izboru DVIJE (pristigle) najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Poljsku/Češku (Javni poziv 9/2017.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 27.11.2017., u 19:45 sati, donesena je odluka o izboru DVIJE (pristigle) najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Poljsku/Češku, u drugoj polovici lipnja 2017. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Punim jedrima' i 'Spektar putovanja' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se održati 30. studenoga 2017., 19:15, u prostorijama Škole, uz napomenu da će svaka agencija imati deset minuta za predstavljanje svoje ponude.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 28. 11. 2017. 15:05

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje maturalnog putovanja u Češku (Javni poziv 6/2017.)

Na roditeljskom sastanku održanom 14.11.2017., a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Češku (Javni poziv 6/2017.) u lipnju 2018., izabrana je turistička agencija 'Presečki grupa'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 16. 11. 2017. 15:55

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalno putovanje u Grčku (Javni poziv br. 7/2017.) Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalnog putovanja u Grčkoj održati u petak, 01.12.2017. s početkom u 19,00 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 15. 11. 2017. 19:28

OBAVIJEST O PONIŠTENJU JAVNOG POZIVA BR. 7/2017.

Javni poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave u Grčku u drugoj polovici lipnja 2018. godine (broj poziva 7/2017.) poništava se zbog potrebe promjene broja dana i noćenja u javnom pozivu.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 15. 11. 2017. 19:24

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje jednodnevne terenske nastave u Graz

Na roditeljskim sastancima održanim 07. i 08. 11. 2017. za četvrte razrede, a vezano uz odabir najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne terenske nastave u Graz u prosincu 2017., izabrana je turistička agencija 'Obord'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 13. 11. 2017. 11:37

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalno putovanje u Poljsku/Češku (Javni poziv br. 9/2017.) Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalnog putovanja u Poljskoj/Češkoj održati u ponedjeljak, 27.11.2017. s početkom u 19,45 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 9. 11. 2017. 23:48

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalno putovanje na Hvar (Javni poziv br. 8/2017.) Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalnog putovanja na Hvar održati u četvrtak, 23.11.2017. s početkom u 19,00 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 7. 11. 2017. 14:16

Obavijest o ponovnom održavanju izbora DVIJE (pristigle) najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Češku (Javni poziv 6/2017.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 30.10.2017., u 19:00 sati, donesena je odluka o izboru DVIJE (pristigle) najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Češku, u lipnju 2017. godine.

Slijedom donesene odluke, na dogovorenom i održanom roditeljskom sastanku 31. listopada 2017., u prostorijama Škole nije bilo kvoruma, pa je odlučeno da će se održati ponovljeni roditeljski sastanak  za izbor turističke agencije 14.11.2017. u 19 h, u prostorijama Škole.

Ponovno pozivamo turističke agencije 'Presečki grupa' i 'Spektar putovanja' na predstavljanje ponuda na ponovljenom roditeljskom sastanku.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 2. 11. 2017. 13:57

Obavijest o izboru DVIJE (pristigle) najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Češku (Javni poziv 6/2017.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 30.10.2017., u 19:00 sati, donesena je odluka o izboru DVIJE (pristigle) najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Češku, u lipnju 2017. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Presečki grupa' i 'Spektar putovanja' pozvane su na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku koji će se održati 31. listopada 2017., 17:00, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 30. 10. 2017. 19:22

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalno putovanje u Grčku (Javni poziv br. 7/2017.) Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalnog putovanja u Grčkoj održati u srijedu, 15.11.2017. s početkom u 19,00 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 27. 10. 2017. 14:59

Obavijest o javnom otvaranju ponuda za jednodnevnu izvanučioničku nastavu Graz Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za jednodnevnu izvanučioničku nastavu Graz, za 4. razrede, održati u 19:00 sati, 06. studenog 2017. (ponedjeljak), u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 18. 10. 2017. 18:40

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalno putovanje u Češku (Javni poziv br. 6/2017.) Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalnog putovanja u Češkoj održati u ponedjeljak, 30.10.2017. s početkom u 19,00 sati, u prostorijama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 11. 10. 2017. 13:08

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje terenske nastave Krka/Šibenik

Na roditeljskim sastancima održanim 05. i 09. 10. 2017. (za sve druge razrede), a vezano za odabir najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne terenske nastave Krka/Šibenik u listopadu 2017., izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanje'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 10. 10. 2017. 09:03

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje terenske nastave Nin/Petrčane/Zadar

Na roditeljskim sastancima održanim 05.10.2017. (za sve treće razrede), a vezano za odabir najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne terenske nastave Nin/Petrčane/Zadar u listopadu 2017., izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanje'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 6. 10. 2017. 09:19

Obavijest o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne terenske nastave Nin/Petrčane/Zadar

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 02.10.2017., u 19:15 sati, donesena je odluka o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne terenske nastave Nin/Petrčane/Zadar, u listopadu 2017. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Alga Travel' i 'Spektar putovanja' i 'Toptours', bit će pozvane na predstavljanje ponuda na roditeljskim sastancima u prostorijama Škole u sljedećim terminima:

razredi 3.F, 3.B -   05.10.2017. (četvrtak) u 18,30 sati;

razredi 3.G, 3.A i 3.D - 05.10.2017. (četvrtak) u 19,15 sati;

razredi 3.C i 3.E -   05.10.2017. (četvrtak) u 19,45 sati

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 3. 10. 2017. 10:39

Obavijest o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne terenske nastave Krka/Šibenik

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 02.10.2017., u 18:00 sati, donesena je odluka o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne terenske nastave Krka/Šibenik, u listopadu 2017. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Alga Travel' i 'Spektar putovanja' i 'Toptours', bit će pozvane na predstavljanje ponuda na roditeljskim sastancima u prostorijama Škole u sljedećim terminima:

razredi 2.C i 2.D -   05.10.2017. (četvrtak) u 18,00 sati;

razredi 2.A, 2.F i 2.G - 05.10.2017. (četvrtak) u 19,00 sati;

razredi 2.B i 2.E -   09.10.2017. (ponedjeljak) u 18,30 sati

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 2. 10. 2017. 19:15

Obavijest o javnom otvaranju ponuda (Krka/Šibenik i Zadar/Nin)

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za jednodnevnu izvanučioničku nastavu Krka/Šibenik, za 2. razrede, održati u 18:00 sati, 02. listopada 2017. (ponedjeljak), u GITI, a za jednodnevnu izvanučioničku nastavu Zadar/Nin odmah poslije, u istoj prostoriji Škole, s početkom u 19:15 sati.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 28. 9. 2017. 21:28

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje terenske nastave Gardaland-Verona (Javni poziv br. 6/2017.)

Na roditeljskom sastanku održanom 10.04.2017. a vezano za odabir najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave Gardaland-Verona 26. svibnja 2017. (Javni poziv br. 6/2017.), izabrana je turistička agencija 'Alga Travel Agency'.

Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 11. 4. 2017. 14:42

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje maturalnog putovanja u Španjolsku (Javni poziv br. 5/2017.)

Na roditeljskom sastanku održanom 09.03.2017. (za 3.B razred), a vezano za odabir najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave - maturalnog putovanja u Španjolsku u mjesecu kolovozu 2017. (Javni poziv br. 5/2017.), izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanja'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 10. 3. 2017. 12:37

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje maturalnog putovanja u Češku (Javni poziv br. 4/2017.)

Na roditeljskom sastanku održanom u 06.03.2017. (za 3.G razred), a vezano za odabir najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave - maturalnog putovanja u Češku u mjesecu lipnju 2017. (Javni poziv br. 4/2017.), izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanja'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 8. 3. 2017. 14:58

Obavijest o izboru agencije za organiziranje jednodnevne izvanučioničke nastave u Opatiju/Trsat

Na roditeljskim sastancima održanim u 27.02.2017. (za razrede 1.B i 1.F)  i 02.03.2017.(za razrede 1.A, 1.C, 1.D, 1.E i 1.G), a vezano za odabir najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne terenske nastave u Opatiju/Trsat u mjesecu travnju 2017., izabrana je turistička agencija 'Spektar putovanje'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u pozivnom natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 3. 3. 2017. 15:56

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje dvodnevne terenske nastave u Slavoniju (Javni poziv br. 3/2017.)

Na roditeljskim sastancima održanim u 27.02.2017. (za razrede 1.B i 1.F)  i 02.03.2017.(za razrede 1.A, 1.C, 1.D, 1.E i 1.G), a vezano za odabir najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne terenske nastave u Slavoniju u mjesecu svibnju 2017. (Javni poziv br. 3/2017.), izabrana je turistička agencija 'Alga Travel'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 3. 3. 2017. 15:52

Obavijest o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave - maturalnog putovanja u Češku (Javni poziv br. 4/2017.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 27.02.2017., u 19:10 sati, donesena je odluka o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje terenske nastave - maturalnog putovanja u Češku, u lipnju 2017. godine.

Slijedom donesene odluke, pozivaju se turističke agencije 'Spektar putovanja', 'Euro ASAP Tours' i 'Presečki grupa' na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku 06.03.2017. (ponedjeljak) u 18:30 sati za razred 3.G, u prostorijama škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 28. 2. 2017. 14:46

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje dvodnevne terenske nastave u Budimpeštu (Javni poziv br. 2/2016.)

Na roditeljskim sastancima održanim u 21.02.2017. (za razrede 2.B i 2.D), 22.02.2017. (za razrede 2.C, 2.E i 2.F) te 23.02.2017. (za razrede 2.A i 2.G), a vezano za odabir najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne terenske nastave u Budimpeštu u prvoj polovici svibnja 2017. (Javni poziv br. 2/2016.), izabrana je turistička agencija 'Alga Travel'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 24. 2. 2017. 12:47

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje dvodnevnog putovanja u Sarajevo (Javni poziv br. 1/2017.)

Na zajedničkom roditeljskom sastanku za 4.A, 4.C, 4.D, 4.E, 4.F i 4.G razred održanom 21.02.2017. godine, s početkom u 19:10, a vezano za odabir najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevnog putovanja u Sarajevo tijekom travnja (Javni poziv br. 1/2017.), izabrana je turistička agencija 'Alga Travel'.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 22. 2. 2017. 14:27

Obavijest o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje jednodnevne terenske nastave u Slavoniji (Javni poziv br. 3/2017.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 16.02.2017., u 19:10 sati, donesena je odluka o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne terenske nastave u Slavoniji, u svibnju 2017. godine.

Slijedom donesene odluke, izabrane turističke agencije 'Alga Travel' i 'Spektar putovanja' i 'Svijet putovanja', bit će pozvane na predstavljanje ponuda na roditeljskim sastancima u prostorijama Škole u sljedećim terminima:

razredi 1.B i 1.F -   27.02.2017. (ponedjeljak) u 19,10 sati;

razredi 1.A, 1.C, 1.D, 1.E i 1.G - 02.03.2017. (četvrtak) u 19,10 sati 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 17. 2. 2017. 20:59

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalno putovanje u Španjolsku (Javni poziv br. 5/2017.) Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalnog putovanja u Španjolsku održati u ponedjeljak, 06.03.2017. s početkom u 19,10 sati.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 15. 2. 2017. 19:17

Obavijest o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne terenske nastave u Sarajevu (Javni poziv br. 1/2017.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 13.02.2017., u 20:00 sati, donesena je odluka o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne terenske nastave u Sarajevu, u travnju 2017. godine.

Slijedom donesene odluke, pozivaju se turističke agencije 'Spektar putovanja', 'Alga Travel' i 'Presečki grupa' na predstavljanje ponuda na zajedničkom roditeljskom sastanku 21.02.2017. (utorak) u 19:10 sati za razrede 4.A, 4.C, 4.D, 4.E, 4.F i 4.G, u prostorijama škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 15. 2. 2017. 13:39

Obavijest o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne izvanučioničke nastave u Budimpešti (Javni poziv br. 2/2016.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 13.02.2017., u 19 h, donesena je odluka o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne terenske nastave u Budimpeštu, u prvoj polovici svibnja 2017. godine.

Slijedom donesene odluke, pozivaju se turističke agencije 'Spektar putovanja', 'Alga Travel' i Punim jedrima' na predstavljanje ponuda na roditeljskim sastancima u sljedećim terminima u prostorijama Škole:

 

2.B i 2.D - 21.02.2017. u 19:15 sati;

2.F - 22.02.2017. u 17:00 sati;

2.C i 2.E - 22.02.2017. u 19:15 sati i

2.A i 2.G - 23.02.2017. u 19:15 sati

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 14. 2. 2017. 13:29

Obavijest o izboru turističke agencije za organiziranje dvodnevnog putovanja Venecija-Verona-Gardaland (Javni poziv br. 2/2017.)

Na roditeljskim sastancima za 3.C, 3.D, 3.E i 3.G razred održanim 09.02.2017. godine, s početkom u 19:00, a vezano za odabir najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevnog putovanja Venecija-Verona-Gardaland krajem travnja (Javni poziv br. 2/2017.), izabrana je turistička agencija SPEKTAR PUTOVANJA.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju. Za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 10. 2. 2017. 14:57

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalno putovanje u Češku (Javni poziv br. 4/2017.) Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalnog putovanja u Češkoj održati u srijedu, 27.02.2017. s početkom u 19,10 sati.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 9. 2. 2017. 13:52

Obavijest o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne izvanučioničke nastave Venecija-Verona-Gardaland (Javni poziv br. 2/2017.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 07.02.2017., donesena je odluka o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne izvanučioničke nastave Venecija-Verona-Gardaland, krajem travnja 2017. 

Slijedom donesene odluke, pozivaju se turističke agencije 'Spektar putovanja', 'Btravel' i 'Svijet putovanja' na predstavljanje ponuda na roditeljskom sastanku 09. veljače u 19:00 sati, u prostorijama Škole.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 8. 2. 2017. 14:20

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - Slavonija Vijest ima dokument u privitku

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - terenska nastava u Slavoniji nalazi se u privitku.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 31. 1. 2017. 16:12

PONOVLJENI poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - terenska nastava Sarajevo Vijest ima dokument u privitku

Ponovljeni poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - terenska nastava Sarajevo nalazi se u privitku.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole)

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 27. 1. 2017. 10:13

PONOVLJENI poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - terenska nastava Budimpešta Vijest ima dokument u privitku

Ponovljeni poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - terenska nastava Budimpešta nalazi se u privitku.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju (kontakt broj - 01/4847 930, Mirko Lukić, tajnik Škole)

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 27. 1. 2017. 10:12

OBAVIJEST O PONIŠTENJU JAVNOG POZIVA BR. 2/2016 i 1/2017.

Javni pozivi za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave u Budimpešti početkom svibnja 2017. (broj poziva 2/2016.) te javni poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave u Sarajevu tijekom travnja 2017. poništavaju se zbog iskazanih poteškoća u funkcioniranju dostavne službe.

Molimo za razumijevanje.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 27. 1. 2017. 10:04

Obavijest o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne izvanučioničke nastave u Budimpešti (Javni poziv br. 2/2016.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 23.01.2017., donesena je odluka o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje dvodnevne izvanučioničke nastave u Budimpešti, svibanj 2017. 

Slijedom donesene odluke, pozivaju se turističke agencije 'Alga Travel Agency', 'Blagec Turist' i 'Eklata' na predstavljanje ponuda na sljedećim roditeljskim sastancima u zadanim terminima:

2.B i 2.D - 24. siječnja u 19:15

2.F - 25. siječnja u 17:00

2.C i 2.E - 25. siječnja u 19:15

2.A i 2.G - 26. siječnja u 19:00

.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 24. 1. 2017. 09:19

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - Venecija-Verona-Gardaland Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 20. 1. 2017. 16:30

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - Sarajevo Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 2. 1. 2017. 11:41

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - terenska nastava Budimpešta Vijest ima dokument u privitku

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - terenska nastava Budimpešta

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 28. 12. 2016. 09:36

Obavijest o izboru turističke agencije za organizaciju maturalnog putovanja u Španjolsku (Javni poziv br. 1/2016.)

Na zajedničkom roditeljskom sastanku za 3.A, 3.C, 3.D, 3.E i 3.F razred održanom 12.12.2016. godine, s početkom u 18:30, a vezano za odabir najpovoljnije ponude za organiziranje maturalnog putovanja u Španjolsku krajem kolovoza 2017. (Javni poziv br. 1/2016.), izabrana je turistička agencija SPEKTAR PUTOVANJA.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 13. 12. 2016. 12:54

Obavijest o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje višednevne izvanučioničke nastave u Španjolskoj (Javni poziv br. 1/2016.)

Na sjednici Povjerenstva za provedbu javnoga poziva i izbor najpovoljnije ponude, održane 30.11.2016. u 19:10, donesena je odluka o izboru tri najpovoljnije ponude za organiziranje višednevne izvanučioničke nastave u Španjolskoj, ljeto 2017. 

Odlučeno je da će ponude turističkih agencija Spektar, Alga i BTravel za 3.A, 3.C, 3.D, 3.E i 3.F biti predstavljene na zajedničkom roditeljskom sastanku 12.12.2016. (ponedjeljak) u 18:30.

 

NAPOMENA: molimo da uvažite nastalu promjenu termina održavanja roditeljskih sastanaka, do koje je došlo zbog poteškoća s prostornim uvjetima.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 1. 12. 2016. 10:05

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalno putovanje u Španjolsku Vijest ima dokument u privitku

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalnog putovanja u Španjolskoj održati u srijedu, 30.11.2016. s početkom u 19,10 sati.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirko Lukić  datum: 16. 11. 2016. 14:16

Obavijest o javnom otvaranju ponuda

Obavještavaju se turističke agencije da će se javno otvaranje ponuda za jednodnevnu izvanučioničku nastavu Zadar/Nin (Broj poziva 1/2016.) te za jednodnevnu izvanučioničku nastavu Pula/Rovinj (Broj poziva 4/2016.) održati u utorak, 04.10.2016. u GITI s početkom u 20,00 sati.

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 29. 9. 2016. 10:15

Obavijest o izboru agencije za organizaciju maturalnog putovanja na Hvar (Broj poziva 2/2016.)

Na roditeljskom sastanku učenika 3g razreda za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (maturalno putovanje na Hvar - Broj poziva 2/2016.) u razdoblju od 27.8. do 1. 9. 2016. godine izabrana je agencija Presečki tours.

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 8. 4. 2016. 14:44

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - maturalno putovanje na Hvar Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 10. 3. 2016. 15:25

Obavijest o izboru agencije za organizaciju terenske nastave u Slavoniju (Javni poziv br. 1/2016.)

Na roditeljskim sastancima učenika prvih razreda održanim 17. i 18. 2. 2016. godine za organizaciju terenske nastave u Slavoniju (svibanj 2016. godine) izabrana je turistička agencija Speranza iz Zagreba.

Zahvaljujemo se svim turističkim agencijama koje su sudjelovale u natječaju.

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 19. 2. 2016. 13:40

Obavijest o pozivima na roditeljske sastanke za izbor agencije po Javnom pozivu br. 1/2016. - Slavonija

Pozivaju se turističke agencije Speranza, Alga i Spektar na predstavljanje ponuda na roditeljskim sastancima koji će se održati:

1. 17. 2. 2016. u 18,00 sati - 1a, 1b

2. 17. 2. 2016. u 19,00 sati - 1c, 1d

3. 18. 2. 2016. u 18,00 sati - 1e, 1f

4. 18. 2. 2016. u 19,00 sati - 1g

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 15. 2. 2016. 13:19

OBAVIJEST O PONIŠTENJU JAVNOG POZIVA BR. 2/2016.

Javni poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (broj poziva 2/2016.) na Vis krajem svibnja 2016. poništava se.

Molimo za razumijevanje.

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 12. 2. 2016. 12:22

OBAVIJEST

Obavještavaju se turističke agencije da je javno otvaranje ponuda za višednevnu izvanučioničku nastavu (Broj poziva 1/2016.) za Slavoniju sutra, 11. 2. 2016. godine u 19,00 sati.

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 10. 2. 2016. 18:26

OBAVIJEST

Obavještavaju se turističke agencije da je javno otvaranje ponuda za višednevnu izvanučioničku nastavu (broj poziva 1/2016.) u Slavoniju sutra, 11. 2. 2016. u 19,00 sati.

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 10. 2. 2016. 18:22

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - Slavonija Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 19. 1. 2016. 10:01

Obavijest

Na roditeljskom sastanku učenika 3c razreda održanom 14.1.2016. godine, a vezano za maturalno putovanje u Španjolsku krajem kolovoza 2016. do početka  rujna 2016. godine (Javni poziv br. 14/2015.), izabrana je agencija SPEKTAR PUTOVANJA.

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 15. 1. 2016. 14:39

OBAVIJEST

Na roditeljskom sastanku učenika 3g razreda za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave u Dubrovnik (Javi poziv br. 13/2015.) izabrana je agencija PUNIM JEDRIMA iz Zagreba.

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 13. 1. 2016. 19:02

Poziv na roditeljski sastanak za maturalno putovanje u Španjolsku (Javni poziv br. 14/2015.)

Roditeljski sastanak učenika 3c razreda u svezi izbora agencije za maturalno putovanje u Španjolsku krajem kolovoza 2016. godine održati će se u četvrtak,

14. 1. 2016. godine u 19,00 sati,  u školi u učionici br. 14.

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 11. 1. 2016. 15:00

Obavijest

Na roditeljskim sastancima održanim 15.12. 2015. i 17. 12. 2015. godine vezano za Javnu ponudu broj 12/2015. za višednevnu učeničku ekskurziju u PRAG odabrana je agencija Alga iz Zagreba.

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 23. 12. 2015. 14:34

Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave DUBROVNIK Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 18. 12. 2015. 09:10

OBAVIJEST: U javnom pozivu br. 14/2015. (prilog ovog poziva) tekst pod točkom 9. f) BRIŠE SE Poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 11. 12. 2015. 10:15

Obavijest o pozivu na roditeljske sastanke za izbor agencije za maturalno putovanje u Prag od 27.6. do 2. 7.2016. godine (Javni poziv 12/2015.)

Pozivaju se turističke agencije Speranza, Alga i Euro Asap na predstavljanje na roditeljskim sastancima koji će se održati:

1. 15.12.2015. godine u 19,10 sati na roditeljskom sastanku 3e i 3f razreda

2. 17.12.2015. godine u  19,10 sati na roditeljskom sastanku 3a, 3b i 3d razreda

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Ivanišević Ševo  datum: 10. 12. 2015. 15:32
» Arhiva naših vijesti    
 


Oglasna ploča

Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događajiKorisni linkovi
E-learning alati
 • Tečajevi


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju