preskoči na sadržaj
Vijesti

Obavijest roditeljima

Poštovani roditelji,

u očekivanju roditeljskih sastanaka na kojima ćete direktno komunicirati s razrednicima, željeli bismo vas izvijestiti o higijenskim uvjetima u našoj školi te mjerama zaštite protiv korona virusa.

Opasnost od korona virusa navela je mnoge da kritičnije nego inače promatraju i komentiraju sanitarne uvjete. Imajući osobito na umu da je redovito pranje ruku, prozračivanje prostorija, čistoća prostorija i sanitarnih čvorova, ključna u suzbijanju širenja zaraze, više je nego opravdano budno motriti kako s naše strane, nastavničke i uprave Škole, tako i sa strane roditelja i samih učenika.

Sanitarni nadzor koji je 4.ožujka izvršen u našoj Školi rezultirao je ne samo s pozitivnim ishodom već i komplimentima, zbog čega smo, osobito imajući na umu starost Škole i njezino teško održavanje, vrlo ponosni jer su se time potvrdili dodatni napori naših malobrojnih spremačica. Time su se neki medijski napisi i komentari, barem što se naše Škole tiče, pokazali neutemeljenima.

Svakodnevno se kontrolira opskrbljenost higijenskim potrepštinama i sve ostalo, no napominjemo da bez čvrste suradnje sa samim učenicima, neće biti lako zadržati tako visoku higijensku razinu.

Molimo stoga da učenici ne rasipaju papir ni sapun u wc-ima te da ostave prostora za redovno provjetravanje učionica, pazeći pritom kako su odjeveni da se ne bi nepotrebno prehladili. Neka izbjegavaju rukovanje, ljubljenje i grljenje te, ukoliko je moguće, imaju pri ruci i  priručna dezinfekcijska sredstva za ruke.

Što se tiče održavanja nastave u školi i izvan nje, svakodnevno pratimo i pridržavamo se uputa koje izdaju HZJZ i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Vjerujem da ove informacije koje vam prosljeđujemo možete iščitati kao ulaganje velikih napora Škole, svih njezinih djelatnika, da ovu neugodnu situaciju zadržimo pod kontrolom i svakako minimiziramo paniku koju je ne samo nepotrebno, već i štetno širiti.

U ovoj zajedničkoj brizi za našu djecu, najsrdačnije pozdravljam sve roditelje i staratelje,

 

dr. sci. Zdravka Krpina

ravnateljica Hotelijersko – turističke škole u Zagrebu
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Maja Kralj Stančec   datum: 6. 3. 2020.

Oglasna ploča

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događajiKorisni linkovi
E-learning alati
 • Tečajevi


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju